Protocols COVID

Per protegir la vostra seguretat és molt important que conegueu tots els protocols a seguir per prevenir la infecció per SARS-Cov2

Normes higiene

Garantim la distància: Als ascensors màxim 3 persones, mai compartim espais de descans amb la resta de professionals i a la cafeteria controlem la distància i el temps sense mascareta.

No ens toquem mai la cara sense rentar-nos les mans prèviament. Si hem de tossir o estornudar ens taparem la cara amb un mocador o la part interior del colze. Un cop fet, tirarem el mocador i ens rentarem les mans.

Recomanacions rentat de mans

Ensabonem completament les mans, tenint en compte dors, palmell, espais interdigitals i ungles. Eixugarem i tancarem l'aixeta amb paper d'un sol us que llençarem a la brossa. 

L'us de guants mai substitueix la higiene de mans

Com treure's els guants

És molt important fer l'acció de manera rutinària i en un ordre lògic. Amb un guant agarem la part exterior de l'altre, l'estirarem enfora i un cop tret el guardarem al palmell de la mà enguantada. Amb l'altra mà, ja sense guant, agafarem el guant que ens queda posat des de la part de dins, tocant pell amb pell, estirarem del guant i directament sense manipular-lo més, el llençarem a la brossa.